Trappan – före och efter vitt

När vi hade köpt huset och var på väg att flytta in hade vi en lååång lista över saker vi ville göra om i huset. Från stort till smått, från att riva väggar till att måla. Efter en tid i huset var vissa saker inte lika viktiga längre, som till exempel väggrivningen (puh för det) medan fondväggen i vardagsrummet bara inte gick att leva med. Under våra snart tre år i huset har det hänt saker här och där och senaste tillskottet på uppgraderingsfronten är trappan. Förut i nyansen fucking furu.

Trappan_före

Nu i ljus och fräsh vit.
Trappan_efter

Vi har haft många planer för den här trappan men till slut landade vi i att ett lager vitfärg (eller snarare typ sju) skulle ge tillräckligt lyft. Tidigare planer har omfattat inbyggnation och allehanda specialförvaring och lönnfack …

Så nu har vi en ljus (-are) hall och det första som möter oss när vi kommer hem är inte längre ett stort ljusslukande furumonster. Hurra!

Trappan_utifrån

Den i alla fall halvlånga uppgraderingslistan håller i skrivande stund på att bli ännu kortare. Just nu meckas det ny badrumsinredning och inom kort ska kökets sista skåp bli till lådor. När inspirationen är igång är det bara att hålla i sig och kötta ;) Vad uppgraderar ni just nu?

Annonser

8 reaktioner på ”Trappan – före och efter vitt

  1. Så snyggt det blev!!! Förbehandlade du med något innan, slipade och sånt eller målade du bara på furut som det var?! :-)

  2. Som sagt det blev ett väldigt fint lyft! Vi river tapet, målar, målar och målar :-) ska lägga golv i helgen i ett av rummen. Nästa vecka blir det slipa golv och lacka. Det är mycket som händer och sen packar vi och tar hand om Olivia. Kram

    • Visst är det nåt med våren och ljuset som gör att långa listan börjar pocka på uppmärksamhet!? Ny byrå och nya tavlor är ju typ den inredning man har i en hall, så det blir ju en total make over. :) Och när du säger tavlor så fick jag eld i baken, mot ramaffären …

      • Jo jag kan bara hålla med,skulle vilja ha ny bänkskiva i köket, nya lister i hela lägenheten, nytt kakel i badrummet.. och en fluffig matta under soffan.. tror jag stannar där ;) ..och blommor såklart. Det är som du säger våren och ljuset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s