Förlängt jullov, dåliga bortförklaringar och så en smekmånad …

Hej vänner! Vad jag har saknat er. Det blev ett långt, oväntat men härligt jullov för mig i år. Och januarilov och halva februarilov också för den delen. Jag har inga dåliga bortförklaringar utan har bara fått acceptera att jag har varit tvungen att prioritera i livet senaste tiden och då har tyvärr tiden för att pyssla, baka och laga mat fått stryka på foten. Prioriteringen kommer både ur en pressad jobbsituation, en nyvunnen hästkompis  och en väldigt spännande nyhet. Jag har haft ett bröllop att planera. Det ni!

Så under min ordinarie blogginspirationspysseltid har jag ägnat mig åt manisk bröllopssurfning med väldigt täta dejter med min bästa vän Pinterest. Jag har även lagt lite för mycket tid på att känna på spetsar och pilla på alla dessa trycksaker ett bröllop (läs mitt, en grafisk nörds, bröllop) kräver.

Spetsfeeling

Jag hoppas kunna ta igen lite av det jag missat, med lite bröllopspics och karibisk matinspiration, framöver. Vi åker nämligen på smekmånad till Barbados direkt efter bröllopet. Men innan dess ska jag ju hinna säga ja, ha en sjuhelsikes bröllopsfest och åka och doppa tårna i karibisk sand. Så håll i och håll ut (februari är ju ändå en sån det-är-okej-att-vara-trött-och-seg-och krypa-ner-under-en-filt-och-äta-popcorn-varje-kväll-månad som ofta behöver få passera innan livslusten återkommer och man blir piffsugen, sån är jag iallafall)!

Så nu vet ni varför det verkar som att jag kanske gått och lagt mig under en sten. Jag hoppas förstås att vi ses här snart igen, för snart är det dags att gå all-in-vår, gå bananas i fröpåsarna och börja planera sommarens uteplatspiffande.

Till nästa gång bjuder jag på den första bilden efter frieriet. Jonas frågade och jag sa ja (eller rättare sagt kan jag väl!) högst upp på Brooklyn Bridge i New York i september.

Nyfriade

På återseende, då som FRU!

Annonser

En reaktion på ”Förlängt jullov, dåliga bortförklaringar och så en smekmånad …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s