Höstig dörrkrans

Ruskiga hösten är här. Jag försöker se på den med tillförsikt. Det innebär ju faktiskt att jag kan tända alldeles för många ljus, elda brasa var och varannan kväll, krypa upp i soffan med en tekopp under en filt. Jo, så får jag ju toffla runt i mina älskade raggsockor och min One piece också. Jojagtackarjag.

I helgen var vi utepå landet hos mamma och jag gav mig upp i skogen på jakt efter material till min höstiga dörrkrans. Det var dags för en sån nu och en sån blev det.

Dörr

Jag matchade vit mossa med röda grenar, som mamma mer än gärna ville bli av med. Hon har en buske som sprider sig som en löpeld, tänk vad livsglada vissa växter är. Jonas förbjöd mig dessutom från att stoppa dem i marken och odla ny buske … Jag tycker den anspelar på jul tillräckligt mycket och samtidigt tillräckligt lite. Framåt advent får det nog bli granris, då ska ju även den obligatoriska bocken risas.

Dörrkrans_nära

Stommen var i någon slags flätad rottingliknande variant och kostade 79 kronor på Ica Maxi. Mossan lindade jag fast med grön bindtråd (ståltråd) och så fick kvistarna göra det sista jobbet. Härligt med lite ombyte, förra året var det hjärtform på Kumlamodet.

Riktigt höstrustat utanför knuten nu. Mysigt! Hur höstrustar ni?
Äpplen

Annonser

2 reaktioner på ”Höstig dörrkrans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s