Triss i snittar

De närmsta veckorna firar både Jonas och jag jämna födelsedagar. Två gånger trettio. Så närmsta tiden kommer fyllas av firande av olika slag. Det blir en sväng till italienska alperna, kombinerat påsk- och födelsedagsfirande, festligheter för vännerna och så en avslutande trip till Kina. Först ut med firandet var Jonas föräldrar. Dom bjöd på champagne, jordgubbar och triss i snittar.Vi bjöd på champagne (ja, varför stoppa efter en flaska) och middag på Drängen, här i stan (gosh, gå dit om ni har vägarna förbi, fantastisk mat!).

Snittar

Maggans snittar var fantastiskt goda. Ett rågkex med chevré, honung och pinjenötter, ett vetekex med grönmögelost och fikonmarmelad och så en crostini med rom, creme fraiche och dill. De försvann i ett nafs. Jag blev extra förtjust i chevrésnittarna.

Champagne & snittar

Jag vaknade mätt dagen därpå, efter att först ha gått loss rejält på snittarna och sen fyllt upp med en trerätters. Men som sagt, maten på Drängen var inget jag ville låta förgås, så då var det ju bara att offra sig och kämpa ;)

Jordgubbar

Med tanke på att det här var det första firandet av många, så återkommer jag med mer firandeinspiration vartefter. Jag har en och annan idé på lut ska ni veta!

Annonser

5 reaktioner på ”Triss i snittar

  1. Ping: Mera snittar, mera champagne | pepparkakshuset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s