Parmalindad torskrygg

Jag vet inte om det är våren men jag har börjat längta efter lätt och fräsch mat. Fisk. Det här är en riktig goding med mjukt, mjällt fiskkött mot salt, knaprig parmaskinka.

Parmalindad torskrygg

Fort går det också. 175 graders ugn i cirka tio minuter innan firren är fix och färdig vid exakt 52 grader. Jag matchade den till en god sallad med rödbeta, morot och avocado och så en hög parmachips. Vårigt värre, om du frågar mig.

Vad lagar ni såhär i spirande vårtider?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s