Piffigt fort med vitpenna

Ibland går kreativiteten bara bananas. Då måste jag piffa lite, fort! Det går liksom inte att stoppa, inget annat har en chans.  Då tager man vad man haver. Sist började det med lite klassiskt klet på svarta tavlan med vitpenna och washitejp.

Vitpennan_svarta tavlan

Men inspirationen bubblade vidare och jag och pennan gick loss på resten av huset. Speglar är kul att rita och skriva på.
Vitpennan_spegel_1

Vitpennan_spegel_2

Och vidare till ytterdörren. Jag kom på att det ju är ett himla smidigt sätt att personligt hälsa sina gäster välkommen. När Jonas kom hem från två veckors tjänsteresa i Kina sist, stod det välkommen hem. När familjen kommer skriver jag kliv på, så slipper de använda dörrklockan och stå där och stampa. Ett kul och snabbt sätt att sätta lite piff på tilvaron.

Vitpennan_dörrglaset_1

Så det kan gå …

Vitpennan är användbar till allt möjligt. På ett snyggt, naturfärgat, matt paketpapper. På glaset istället för placeringskort. På glasburkarna i skafferiet, så man slipper pilla bort gamla pappersetiketter i tid och otid. Lite Mac Gywer-varning på vitpennan, helt enkelt. Jag gillart!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s