Italiensk snabbmat

Efter övertidsjobb och träning var det inget att tänka på. Kvällsmaten skulle gå fort.

– Jag köper med mig nåt hem, sa Jonas. Och jag tänkte i mitt stilla sinne att nu blir det pizza. Men nejdå. Han kommer hem med olivbröd, bifftomater, rödlök, mozzarella och bacon. Det kan ju inte bli annat än bruschetta. Italiensk snabbmat när den är som bäst. Med en svensk proteintvist förstås. Och vips och i ett huj ochalltsåntdär, så stod maten på bordet.

Voila! Enkelt, snabbt och vansinnigt gott. Med andra ord den perfekta vardags-, eller kanske framför allt, torsdagsmaten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s