Gräddig kantarelltoast

Regn och rusk är kanske inte så kul med tanke på brännan men kantarellerna verkar ju i alla fall trivas. Alla pratar om jätteskördar och vi har haft tur att få både en och två leveranser. Ja, jag vet helt sjukt, leveranser. Plockade, rensade och klara för pannan. Riktigt lyxigt.

Så ikväll blev det en krämig kantarelltoast. I all sin enkelhet. Ihop med ett glas rött.

Rostat bröd, smörstekta kantareller med rödlök, timjan, lagrad prästost, vitlök, grädde och en klick creme fraiche. Fantastisk svensk mat direkt från skogens skafferi. My god vad gott.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s