Från jord till bord

Odlingsbänkarna dingnar nu av primörer. Jag har redan skördat två omgångar ruccola, smakat en och annan jordgubbe (i alla fall sen jag fick på nät på lådan, innan dess var det mest fåglarna som smakade) och tagit in späd rödbetsblast, som inte är så späd längre, till köket. Det känns så himla lyxigt att bara gå ut i trädgården och hämta in det man är sugen på.

Idag blev det det enklaste enkla. Sallad och urgallrade späda rödbetor som fick samsas med lite soltorkade tomater, oliver, rödlök, lite pasta och stekt halloumi. På det en vinegrett och så alldeles för mycket balsamico. Dinner is served.

Vad skördar ni just nu?

Förresten, ett litet tips. Smultrongården har 30 procent på alla kläder just nu. Ifall ni har (eller tar er) vägarna förbi … Jag råkade visst få med mig en klänning hem. Så det kan gå!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s