Fyllda fredagsbiffar

På fredagar ska det vara enkelt. Och gott. Snabbt ska det dessutom gå. Mitt tips är älgfärs och grönmögelost.

image

Det här behöver du:
Älgfärs
Riven gul lök
Vitlök
Hackade kryddor
Salt och peppar

Och så stoppar jag i en rejäl bit mögelost i varje biff. Efter jag stekt klart dem (älgfärs kan få vara rejält rött) häller jag i en creme fraicheburk med nån god smak, till exempel timjan och cognac, och kryddar. I med lite.rödvin och en skvätt cognac eller whiskey. Lite ost har då förhoppningsvis sipprat ut i pannan och det blir ljuv musik ;)

Ät ihop med en god sallad och röstade rotsaker. Och vill du go bananas så slänger du ihop en chiliaioli till ;)

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s